FEJLESZTŐ JÁTÉK WEBÁRUHÁZ

FEJLESZTŐ JÁTÉK WEBÁRUHÁZ

Üdvözöljük!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon mint a Számházak fejlesztőjáték alkotói és forgalmazói az alábbi rövid bemutató videóval.

    
A Number Forest családi vállalkozás, ami pár éve működik. Az ötlet, hogy fejlesszünk olyan eszközt, ami segít a gyermekeknek a számfogalom kialakulásában, az évekkel ezelőtt született.
Egyik gyermekünknél nehezen haladtunk a számok megismertetésével, és szerettünk volna neki segíteni. Így házilag készítettünk egy interaktív sorozatot a számokról
Csak később gondoltunk arra, hogy ezt a kezdeti segédeszközt szép grafikával piacra is lehetne dobni. Hosszas munkával meg is született az eredmény. Nem egy új  csodatevő módszer a termékünk. A cél csak az volt, hogy színes, figyelemfelkeltő fejlesztőjáték legyen a hagyományos, régi, jól bevált oktatási módszereket alkalmazva, hogy tényleg játék legyen a tanulás.
Ha mégis be kellene sorolni valamilyen típusba, akkor a Montessori iskolák módszerébe tennénk.
Egy dobozon belül megtalálható mindaz, ami a számokkal való első ismerkedéstől kezdve a komoly első osztályos iskolai feladatok megértéséhez, gyakorlásához segítség lehet.
Blog oldalunkon pedig számos inspiráló ötletet tettünk és teszünk közzé, ami valamilyen formában a fejlesztéshez kapcsolódik. A visszajelzések is tükrözik, hogy a Számházakkal a foglalkozás során újabb kreatív ötletek születnek. Volt olyan óvoda, ahol elmondták, hogy a gyerekek nem akarták abba hagyni a foglalkozást, sőt még újabb ötleteket gyártottak. Ez az igazi dicséret, hiszen a cél nem a lexikális tudás, hanem olyan ismeretszerzés, ami tovább ösztönöz a fejlődésre. Ennek legjobb módja a játékos tanulás.
Jelenleg egy saját termékünk van, de már ötletelünk a bővítésen, más hasznos fejlesztő, okosító játékok forgalmazásán.
Érdemes tanulmányozni a blog oldalunkat:  https://numberforest.com/spg/892948/Blog

Rendszeresen teszünk közzé hasznos fejlesztő ötleteket, ingyenesen letölthető anyagokat.